Choď na obsah Choď na menu
 


Liptov Cup seniorov

Premiérový Liptov cup sa odohral v novej Liptovskomikulášskej všešportovej hale na dosť rýchlom povrchu US Open. Naše farby reprezentoval v kategórii 60 + Rudolf Boroš, ktorý ale mal smolu v losovaní a dvakrát skončil na rakete neskoršieho víťaza domáceho M.Poláška.

     Viac sa darilo M.Vrškovi v 40+, keď v semi zdolal nepríjemne servujúceho ľaváka J.Ištoňu z B.Bystrice v absolútne vyrovnanom zápase 6:4,7:5. Vynikajúco servujúceho súpera sa podarilo brejknúť iba dvakrát, vždy na konci setu a neprehratý vlastný servis za pomoci 12-tich es (súper 9) posunul nášho hráča do finále.

     Nočné finále končiace tesne pred polnocou bolo hlavne skúškou fyzických síl, pretože J.Barczi z Rožňavy (znova nepríjemný ľavák) dokončil pred pár týždňami vlastnú nafukovaciu halu a takto nadupaný si veril. Preferoval pri svojom servise dlhé až nekonečné výmeny od základnej čiary, náš hráč sa preto pri svojom podaní musel vrátiť k útočnej hre na sieť. Asi neprekonateľnou kuriozitou bol 11-ty gem prvého setu, keď MV po 22 zhodách využil svoj 13-ty setbol a potreboval na to 7 es v geme. V druhom sete hneď na začiatku brejkol súpera a neprehratým servisom podržal na 6:3.

 výsledky

 

Náhľad fotografií zo zložky 2012 - Liptov cup